Volontärer sökes för marknadsföringsuppdrag

Kvinnojouren Öresund och Ungdomsjouren Öresund har i dagsläget fyra anställda och 14 volontärer som arbetar med stöd, utbildning och prevention. Vi söker nu volontärer för marknadsföringsuppdrag, som vill hjälpa oss att sprida information om våld i nära relation, vår verksamhet och hur vårt stöd ser ut och fungerar.

En viktig del av vårt arbete handlar om att nå ut till så många som möjligt, för att fler våldsutsatta kvinnor och unga ska få rätt hjälp och stöd. Som volontär hos oss är du med och bidrar till det. Du blir samtidigt en del av ett engagerat gäng som tillsammans arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld.

I verksamheten finns en deltidsanställd kommunikatör som sköter den digitala marknadsföringen och produktion av trycksaker. Som volontär hjälper du oss att förstärka vår marknadsföring genom att du sprider kunskap om våld i nära relation, vår verksamhet och vilket stöd vi erbjuder. Genom ditt engagemang bidrar du till att fler våldsutsatta kvinnor och ungdomar hittar hjälp och stöd.

I uppdraget ingår till exempel affischering på offentliga platser, arrangera informationskampanjer på stan eller bemanna bokbord på mässor och festivaler. Har du egna idéer på marknadsföringsinsatser är det bara positivt och välkommet.

Vi söker dig som har ett intresse för de frågor vi arbetar med och som vill lägga några timmar i månaden på att hjälpa oss att sprida kunskap och information. Har du dessutom ett stort kontaktnät och vill hjälpa oss att hitta företagssponsorer och donatorer är det ett stort plus.

Som volontär hos oss får du utbildning och på våra regelbundna volontärträffar fyller vi på med kunskap inom områden som rör våra verksamheter.

Uppdraget är på ca fem timmar i månaden, med start i januari.

Låter det intressant? Skicka en intresseanmälan till info@kvinnojourenoresund.se med lite bakgrund om dig själv och kort om varför du vill volontärarbeta just hos oss. Ansök senast den 24 november. Vi kallar till en kortare intervju efterhand som ansökningarna kommer in.

Vi ser fram emot att höra av dig!


2022 © Kvinnojouren Öresund | Ungdomsjouren Öresund
Organisationsnummer: 846501-4218 | GDPR och Datapolicy