Vi söker kassör och styrelseledamöter

Vill du representera Malmös största kvinnojour och en av Sveriges större ungdomsjourer? Kvinnojouren Öresund och Ungdomsjouren Öresund söker nu en ny kassör och styrelseledamöter.

Kvinnojouren Öresund och Ungdomsjouren Öresund i Malmö, grundad 2004, är en ideell förening som driver skyddat boende och samtalsmottagning för våldsutsatta kvinnor, barn och ungdomar. I verksamheten finns nio anställda och ett femtontal volontärer.

Till rollen som styrelseledamot söker vi dig med stort engagemang och med en stark vilja att skydda kvinnor och barn. Du får gärna ha kunskaper i frågor som rör våld i nära relationer och erfarenhet av styrelseuppdrag, men det är inget krav. Meriterande är erfarenhet inom socialtjänst, skola, HR, media eller det offentligrättsliga området med kunskap inom socialrätt, arbetsrätt, påverkansarbete, juridik eller ekonomi. Kanske jobbar du eller har jobbat som socionom, psykolog, jurist, journalist eller med upphandling och IOP?

Till rollen som kassör söker vi dig med erfarenhet av och kunskap i redovisning och bokföring.

Styrelsen sammanträder cirka tio gånger per år, på plats i våra lokaler vid Nobeltorget. Utöver detta är styrelsen aktiv i utåtriktad verksamhet som representant för föreningen, och som styrelseledamot förväntas du lägga runt tio timmar i månaden på ditt uppdrag. Vi ser gärna en nära kontakt och tätt samarbete mellan styrelse och verksamhet.

Ansök senast den 28 februari genom att skicka ditt CV och en presentation där du berättar om dig själv, dina erfarenheter och vad du kan bidra med till valberedningen@kvinnojourenoresund.se.

Vi välkomnar sökanden oavsett könsidentitet. Välkommen med din ansökan!