STÖTTA OSS

Vill du göra skillnad för våldsutsatta kvinnor och barn?

Mäns våld mot kvinnor och barn sker i hemmet, på arbetsplatsen och i det offentliga rummet. Varje dag utsätts kvinnor och barn för övergrepp av personer som borde stå dem närmast. Vi finns till för dem.  

Som icke-vinstdrivande organisation är vi beroende av stöd. Din gåva är otroligt viktigt för att vi ska kunna fortsätta erbjuda en trygg plats att landa på. En gåva till oss bidrar till att fler kvinnor och barn kan leva ett liv fritt från våld.

Hjälp oss att hjälpa fler. Det finns flera olika sätt att stötta oss på.

Bli stödmedlem

Som stödmedlem bidrar du med 100 kronor om året och blir samtidigt en röst för allas rätt till ett liv fritt från våld. I avgiften ingår ett månadsbrev med information om vad som är på gång i verksamheten och inom vårt verksamhetsområde. Du blir även inbjuden till årsmötet, där medlemmarna röstar fram föreningens styrelse.

Skänk en gåva

Varje dag utsätts kvinnor för övergrepp av den som borde stå dem närmast. Vi finns till för dem. Genom att donera en gåva till oss hjälper du oss att fortsätta finnas kvar. 

Bli månadsgivare

Varje månad dras ett valfritt belopp från ditt bankkonto via autogiro.
Med ditt regelbundna stöd skapar du en trygghet som gör att vi kan arbeta långsiktigt
för kvinnor som är eller har varit utsatta för våld.

Pengarna går oavkortat till verksamheten och kvinnorna vi stöttar. Ditt stöd hjälper oss att kunna hjälpa fler.

Kläder och andra gåvor ska vara hela och rena. Begagnade gåvor såsom kläder, böcker och leksaker tar vi generellt inte emot då vi har dåligt med förvaringsutrymmen. Håll gärna utkik på våra sociala medier där vi lägger ut efterlysningar om vi är i behov av särskild gåva.

När vi söker efter nya volontärer efterlyser vi det i våra sociala medier. Håll gärna utkik där! 

Som företag kan ni stötta oss genom ekonomiska bidrag, donationer, tjänster eller presentkort. Vi letar kontinuerligt efter nya samarbetspartners och erbjuder olika paketlösningar för företag. För mer info läs mer här eller kontakta oss genom att maila info@kvinnojourenoresund.se

Kontakta oss

Adress

Olof Palmes plats 1
214 44 Malmö

Ring eller maila oss
Öppettider

Mån-fre 9-16

Sommarstängt 18 juli-14 augusti
(Chatten har öppet som vanligt)

Chatta med oss

Onsdagar 18-20.30
Till chatten