Bli medlem

Genom att vara stödmedlem hos oss är du med och påverkar föreningens viktiga arbete i samhället. Våra stödmedlemmar betyder enormt mycket för oss och för föreningens utveckling, och varje medlems röst är viktig. Att vara stödmedlem hos oss kostar 100 kr/år och i avgiften ingår varje månad ett uppdaterat nyhetsbrev med information om vad som är på gång i verksamheten samt inbjudningar till våra aktiviteter.

Klicka på här för att påbörja din ansökan. 

Medlemsavgifter som inte matchar namn på en ansökan kommer inte att kunna godtas. När vi har tagit emot din ansökan kommer du att få ett mail inom några dagar med betalningsanvisningar. Välkommen till oss! ♥

Vill ditt företag stödja oss?

– Bli vår nya samarbetspartner och få företagets logotyp på vår hemsida.

Som företag kan ni stödja oss genom ekonomiska bidrag, donationer, tjänster eller presentkort. Vi letar kontinuerligt efter nya samarbetspartners och erbjuder olika paketlösningar för företag.

Kontakta verksamhetschef Sara Paulsdotter Hellberg för mer information sara@kvinnojourenoresund.se

Skänk en gåva

Skänk en gåva till Kvinnojouren Öresund och Ungdomsjouren Öresund och stöd våra kvinnor och deras medföljande barn som bor i våra skyddade boenden. Vi tar tacksamt emot både penninggåvor och donationer, som oavkortat går till vår gåvokassa för de boende. Pengarna läggs på fritidsaktiviteter till barnen och ungdomarna, presenter vid födelsedagar och högtider eller på utgifter vid in- och utflytt. Många som placeras hos oss har akut behövt lämna sitt hem och inte haft möjlighet att ta med sig annat än det absolut nödvändigaste. Era gåvor hjälper oss att fylla de mest grundläggande behov i form av kläder, hygienartiklar och mat.

Skänk oss ett ekonomiskt bidrag till Bankgiro 5236–9725 eller Swisha till 123 182 6429.

Glöm inte att markera din inbetalning med Ekonomiskt bidrag och ditt namn.

För övriga donationer kontakta info@kvinnojourenoresund.se eller info@ungdomsjourenoresund.se

LÄMNA SIDAN NU!